lørdag 1. mai 2010

Venstreradikale

Leser i Jyllandsposten idag om en «venstreradikal» ung mann som må i fengsel pga et overfall på en «høyreradikal». Dette er ikke nyheter vi diskuterer i norske medier. Tvertimot nevnes ikke venstreradikale med ett ord i negative formuleringer. I Norge blir vi som ikke ønsker en spesiell innvandring fremstilt som nazister og rasister og det som verre er. Og for ikke å snakke om at mange ikke tør stå frem som Frp-velger. Selv møtte jeg noen som hvisket meg det i øret dengang jeg selv var involvert i deres lokallag.

Norske medier forteller ikke folk flest sannheten. Og bivåner vi vår egen statsminister Jens Stoltenberg i debatter så virker det som om han kjeder vettet av seg. Og når Siv Jensen på sedvanlig vis (selvsagt) terper på det samme år ut og år inn om de temaene som skremmer folk flest. Nemlig en pervers innvandring av muslimer som kommer til å endre vår kultur og demografi i løpet av få år. Ja, da skjønner vi at hun og vi snakker til veggen. Og at statsminister Stoltenberg helst ser at han slipper å møte oss. Som Gordon Brown demonstrerte så til de grader da han dreit på draget ved å kalle en motdebattant en «bigott» - som betyr noe sånt som skinnhellig og uten i stand til å forstå sitt eget beste.

Men vi har diverse private blogger etterhvert der sannheten kan serveres uansett hvor het den er for noen. Blogger som selvsagt ikke anses for stuerene av de venstreradikale. Som kaller seg anti-rasister og samtidig legger seg opp store formuer fordi de mottar statlig støtte til å drive med noe som et mindretall av nordmenn støtter når alt kommer til.

Mens de s.k. høyreradikale sammenlignes med ny-nazister som PST hevder nærmest er en utradert rase; fordi de skal være under kontinuerlig oppsikt. Disse er visstnok de som bør holdes i ørene og hånes fordi de ser at landet deres går i hundene pga en udugelig regjering som finner det mest opportunt å lene seg på sine med-kumpaner – de venstreradikale.

Det er derfor oppsiktsvekkende at man idag setter fokus på venstre-radikale ved å sette dem i fengsel. Det er der de hører hjemme. Det er disse som er rasistene og det er disse som renner rundt i samfunnet vårt og bedriver herverk; både fysisk og mentalt. Det er disse vi burde holde øye med!

http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2054811.ece

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar