søndag 9. mai 2010

Statlige skoler – vit hva du gjør!

Leser i Jyllandsposten idag om danske politikere (Helle Thorning-Schmidt )som ikke ønsker at barna deres skal gå i det vi kjenner som «folkeskolen». Eller den statlig styrte skolen. Begrunnelsen kommer ikke frem i avisen men det er grunn til å tro at her har vi med foreldre som er seg sitt ansvar bevisst.

Det samme skjer i Norge og det blir stadig flere og flere private skoler. I skoleåret 2000/01 var det 10 100 grunnskoleelever i private skoler i Norge. Disse utgjorde 1,7 prosent av de 590 000 grunnskoleelevene. I Danmark går 12 prosent av elevene i privatskoler. Dette altså for 10 år siden!

De fleste private skolene i Norge er godkjent etter Friskoleloven og mottar statlig støtte etter denne. Støtten til disse skolene utgjør 85 % av vanlige driftsutgifter til all godkjent undervisning. Her er det altså snakk om grunnskolelever eller folkeskoleelever som det fremdeles heter i Danmark.

Dengang da mine egne barn gikk på skolen ble de fremdeles undervist i den kristne, demokratiske ånd. Og knapt nok. For min sønn rakk ikke gå ut av grunnskolen innen de innførte diverse reformer. Blant annet skulle nå ikke lenger undervises i den kristne tro. Humanetikerne har vært hissig på det at barn ikke skal «indoktrineres». Humanetisk Forbund med bla a Brun-Pedersen er en hissig og arrogant fyr som går av skaftet i debatter som handler om dette tema. Nå har han visst også gått lei av å debattere i den s.k. kristne avisen Vårt Land dessuten. På hjemmesiden Fritanke.no kan vi lese at: (.) «Nå er det slutt. Brun-Pedersen er lei av uendelige oppramsinger av bibelsitater og programerklæringer uten videre argumentasjon». Ja, ham om det; personlig har jeg heller ikke noe til overs for Vårt Land, men av helt andre grunner riktignok.

Mine barn kom seg altså ikke ut av grunnskolen innen sosialistene satte sitt preg på skolen. Et preg de påtvinger norske barn hver dag. Nå skal det ikke lenger undervises i den kristne demokratiske ånd. Og avkristningen av Norge er godt igang. Men altså ikke bare i Norge; jeg har tidligere skrevet et innlegg om Obama/Jens syndromet. Og som et apropos vedlegger jeg linken til denne youtuben som er skremmende nok! Den er imidlertid bare en konstatering om hva som også skjer i USA om dagen. Det er bare å forholde seg til amerikanske medier; de norske, venstrevridde holder kjeft om dette, selvsagt!

Det du som forelder må være oppmerksom på er at barna dine vil om du ikke følger med og engasjerer deg som foreldrerepresentant f eks - så skal du regne med at barna allerede i barnehagen vil bli lest for om «Prinsen som forelsket seg i prinsen». Og når de blir enda eldre vil du ikke ha en anelse om hva som skjer bak ryggen din. Trodde du kanskje du var i din rett til å snakke med din datter innen hun startet med p-pillen – ja, tar du skammelig feil! Dette ordner statens representanter som er ansatt som sosionomer eller helsesøster; you name it!

Det er fremdeles du som forelder som bestemmer. Fremdeles! Og privatskolene er der for deg som ikke ønsker at barna dine skal utsettes for statens klamme hånd. Det er ditt valg!

http://dailyradar.com/beltwayblips/video/youtube-school-kids-taught-to-praise-obama/

http://miaculpa2009.blogspot.com/2010/04/obamajens-syndromet.html

Ps Man spør seg idag i Danmark om det henger på greip at en sosialdemokrat fremstår troverdig når de tar barna sine ut av de statlige folkeskolene fordi de foretrekker de private.

Dette minner om dengang Jens «statsminister» - og sosialdemokrat ble spurt om han ville bosette seg der hvor muslimene bor og dermed bli nødt til å la ungene gå på skoler sammen med disse.

Han unnlot å svare!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar