mandag 26. april 2010

Siv Jensen: - du må våkne!

Tidligere generalsekretær Geir (Almåsvold) Mo synes nå å være degradert til å være en mann som lager vafler og pynter Landsmøtesalene. Kan det forstås annerledes – og/eller hvorfor mistet han den stillingen det lyste mer av en den han nå har; stabsjef – hva nå det er!

Misforstå meg rett som det heter, jeg har ikke noe personlig imot Geir Mo som nå er skilt fra henne han var gift med i ett par år; Kjersti Almåsvold Mo. Som forøvrig idag er utmeldt av Frp og det etter at hun mener hun fikk en kald skulder av ledelsen.

Man aner og har gjort det lenge - en diktatorisk ledelse som fremdeles skyver folk ut i kulden basert på ufine avgjørelser. Det er derfor interessant å lese at guruen selv; Carl Ivar får på lanken idag i dagens utgave av Aftenposten på nett. For legg merke til følgende:

«Hagen kritiserte på Frps landsmøte lørdag partiet for å ha blitt tregt og byråkratisk.

– Jeg var raskere på ballen. Det er samme dag man må reagere, ikke 48 timer senere når mediene har mistet interessen. Alle våre talsmenn må ha rett til å rykke ut i mediene om sine saker, i stedet for at alt skal gå gjennom en kvern med behandling i gruppestyre og så videre, sier Hagen».

Ja, uten tvil har Carl Ivar vært rask på labben gjennom hele sin periode som landsfader for partiet Frp. Det er sånn vi har følt det både den ene og den andre av oss som har vært involvert. Og det tydeligvis uansett om det er på et høyere eller et lavere plan i partiet.

Men det som fremstår oppsiktsvekkende er at Geir; den degraderte ikke viker unna for å gi den store guruen selv - Carl Ivar en smekk på lanken. For hør nå bare her:

«Frps stabssjef Geir Almåsvold Mo avviser kritikken.

- Vi er blitt et større parti som har flere hensyn å ta og flere runder ting skal gjennom. De resultatene vi har oppnådd gjennom to valg der Siv Jensen er blitt etablert som en soleklar statsministerkandidat taler mot alle påstander og spekulasjoner om at vi er blitt det ene eller det andre, sier Mo».

Uffda! Dette var vel ikke så bra. Eller? Er du litt sint og vonbråten nå Carl Ivar? Mavefølelsen min sier: et rungende ja! Så nå er det ikke bare Eli som er sint, tenker jeg!

Har skrevet om Geir Mo i tidligere innlegg og ikke vet jeg hvorfor, men henvisningen til det innlegget har ligget og ligger fremdeles øverst hvis du linker til «miaculpa2009». Og ikke er det meg som bestemmer over Googles valg sånn sett. Men det ser ikke bra ut og jeg skulle ønske det partiet med en superdyktig partileder snart ville forstå at praten går blant velgerne. Og kanskje er det på høy tid å degradere både den ene og den andre. Kanskje er det på tide å få psykologene på banen? For det er ikke Siv Jensen det er noe galt med. Heller hennes narsissistiske rådgivere; spør du meg.

Partiet har ikke en nubbesjans hvis denne ukulturen i partiet får fortsette. Vi lojale velgere vet snart ikke hva vi skal tro. Er partiet kanskje en gjeng med individualister som meler sin egen kake? Totalt forstyrret av en ledelse som ikke ser skogen for bare trær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar