tirsdag 15. september 2009

Valget som gikk i dass

Hvis dette valget representerer folkets vilje – noe jeg tviler på, så blir jeg sofavelger i 2013. At kun 70% av folket gikk til stemmeurnene er for-stemmende! Jeg tror ikke det betyr at de ble foruroliget av en krangel mellom døgenikten og bonden Sponheim og (politikkens største talent noensinne) Siv Jensen – en uttalelse som den homofile Foss var frekk nok til å uttale idag. Det er nok av andre grunner til at det ikke ble et borgerlig flertall og at 30% av befolkningen ble sittende hjemme med pilsen sin.

Erna Solberg er den første man både bør og skal klandre. Denne narsissistiske tobarns-moren fra Bergen som lenge satt på røven og lot som om hun var likeglad med hvordan det gikk med partiet. På kommentar.no der jeg tidligere debatterte; bloggen til Carsten O. Five, ihuga Høyre-mann - der var det ingen tvil om stoda for knapt ett halvt år siden. Ikke nok med at Høyrevelgeren forsvant over til Frp; ble det sagt, men Erna burde «byttes ut» og det prompte. Høyremannen Foss fra det samme sære partiet, der alle homsene har funnet seg til rette etter at de åpnet skapdøra, tillot seg å kalle Siv; politikkens største talent hittil - for nazist. Og dermed stemplet han dengang 30% av befolkningen. Det samme med nok en sjarlatan fra Nesodden, kristenfolkets representant Høybråten, som ikke skjønner bæret. Han mener han kjenner boka si, men hans trosfeller tolker den på sitt vis.

Jeg tror med dette spadetaket ikke at dette valget er representativt for folkets vilje, men siden jeg skal holde meg for god til å insinuere valgjuks, så må jeg dessverre si det som mange tenker og - forgive me if I'm wrong, som det heter på utenlandsk. Men i de neste fire årene er jeg styggelig redd for at Norgespatriotene som fikk 10% oppslutning i skolevalget i år, vil mobilisere langt flere medlemmer i de kommende årene .Og Frp som vaklet på viktige saker på slutten, jfr Jøran Kalmyrs aksept for den samme snikislamiseringen som Siv varslet noen måneder tidligere – denne Kalmyr som mente at folk, les: muslimer, må få bestemme hva de skal trekke på seg i de offentlige bassengene rundt om – han ikke bare dreit på draget – men hadde jeg ikke allerede forhåndsstemt på partiet hans, hadde jeg blitt sofavelger allerede i år!

Tygg på den Siv – dere gjorde flere brølere enn dette - uten at jeg skal minne deg og Liljeroth på det her.

Det sies at folket får de politikerne de fortjener. Jeg sier – sludder. Haddde vi fått de vi fortjener så hadde de folkevalgte - som aldri har vært det, lyttet til sine undersåtter og utført deres gode vilje istedet for å tilfredsstille sine egne mentale virkelighetsforstyrrelser. «Folkevalgt» er en illusjon og en karakteristikk av en person med et altfor stort selvbilde som har brukt albuene og sine velutviklede manipulerende evner til å komme dit makta rår. Et krøllet glansbilde-eksempel er bonden Sponheim, som vi forøvrig helst ser går i glemmeboka , jo før jo heller!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar