mandag 21. september 2009

Hvordan har det seg – Jens Stoltenberg?

«Arbeiderpartiets Marit Nybakk, Jan Bøhler og Khalid Mahmood er de eneste politikerne i Oslo som ble strøket av flere enn 2000 velgere hver ved årets Stortingsvalg».

Dette går den sosialistiske kanalen ARK ut med få dager etter at valgresultatet er offentliggjort. De ønsker vel å fremstå som en kanal for folk flest, selvom vi har gjennomskuet den tidligere «folkekanalen» for lengst.

At muslimen Mahmood er strøket mange ganger er ikke spesielt oppsiktsvekkende og noe vi bør være spesiellt opptatt av da vi ikke har noe behov for at islamister skal styre landet vårt. Og muslimer burde ikke være så engstelig for at de ikke blir representert. Men det norske folk har med strykninger av de få muslimene: Afshan Rafiq, H - Mazyar Keshvari, Frp - Akhtar Chaudhry, SV signalisert det vi nordmenn har reflektert over de siste 4 årene; integrer dere og hold dere unna den norske regjering!

At det for det muslimske miljøet skal være så viktig å sitte i regjering og storting vitner om manglende tillit til det norske folk. Dette burde de ta konsekvensen av ved å flytte tilbake til hjemlandene sine, les: Pakistan. For hvor er representantene med buddhistisk ideologi? Driver de og peser om deltagelse og innblanding i vår politikk? Jeg har i allefall ikke hørt noe om det! Har du?

Det jeg imidlertid reagerer mest på er at Frp tilsynelatende fikk så lav oppslutning; under 23%! Kan vi her allikevel tillate oss å insinuere «ugler i mosen»? NRK gjorde et forsøk på å være objektive og fokuserte spesielt på Jan Bøhler som den mest «upopulære» i AP, og en av dem som fikk mest strykninger. Dette kanskje fordi Bøhler er på vei ut av skapet som ihuga Frp-sympatisør? Mye taler for det. Og det blir man ikke populær av! Men kanskje var dette utspillet et forsøk på å få fokuset over på noe annet enn mulige konspirasjonsteorier?

Hva vet jeg, men ser vi nærmere på tabellen over de som var mest «upopulære» så – voila – her dukker sannelig statsministeren opp på 4. plass av 8 upopulære - deriblant muslimen Hadia Tajik; nok et «utenlandsk» navn.

Jens statsminister var da temmelig sjølgod i enhver sammenheng under debattene og ikke var han spesielt ofte ute med politiske løfter heller. Akkurat som sist i 2005; altså ikke oppsiktsvekkende. Det kunne nesten virke som om han mente at han satt ganske så trygt og at den fascionable boligen ved Slottsparken slett ikke var en midlertdig bolig sånn sett.

Vel, jeg antar at Frp' s aller største prosjekt fremover blir å få endret denne udemokratiske Valgloven, som uten tvil har påvirket sluttresultatet for 2009. Og får de ikke til dette så tar jeg det for gitt at Jens kan selge boligen på Nordberg og registrere seg hos Folkeregisteret med ny adresse de neste 8 årene - og at «sofapartiet» høyst sannsynlig blir det største ved neste korsvei i 2013.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.6780851

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar