lørdag 29. august 2009

Vis ansvar; beskytt barna dine!

Samfunnet er i utvikling. En skremmende utvikling for barna som vokser opp. Mange vil i fremtiden fratas mulighten til å ha både en mor og en far, og vil utsettes for mobbing fra sine jevnaldrene allerede fra de starter på skolen, hvis de møter opp med to stykk mødre eller to stykk fedre. Så langt de egoistiske homsene, som har fått innvilget seg en nyutformet ekteskapslov som skal sørge for at de får de samme rettighetene som heterofiles "normale-siden-tidenes-morgen" forhold mellom mann og kvinne.

Samfunnet er i utvikling og medienes rolle blir stadig mer avgjørende i måten vi påføres inntrykk. Når det gjelder barna våre og deres rolle i samfunnet diskuteres det også nå i Norge om man skal lage nyhetsprogrammer for de minste. De fra 8-12 år. I Sverige har de i flere år kunnet «tilby» de stakkars ubeskyttede små et program som de kaller «Lille-Aktuelt». Eksempelvis har storbrannen i Aten nå nylig vært en nyhet som er blitt presentert som noe man mener barna på død og liv må få med seg. At nyheten om den 11-årige jenta som ble bortført og kidnappet mens foreldrene så på for 18 år siden, også er blitt presentert for det unge publikum, antar jeg som en konsekvens av svenskenes perverse behov i den retning. Med andre ord blir de samme deprimerende nyhetene som voksne må svelge unna hver eneste dag, også aktuelt å presentere for de mest sårbare også her i Norge, hvis de mentalt forstyrrede sosialistene får det som de vil.

Selv har jeg nå bestemt meg for ikke å forholde meg til de nyhetene som presenteres uhemmet på internett via de norske tabloide mediene – med unntak av kun en gang i uken. Og da blir det for min del en papiravis a la VG fordi de har en kryssord jeg ikke kan leve for uten. Jeg har fått nok av grusomme inntrykk fra verden der ute!

Selv er jeg vokst opp som barn i idylliske omgivelser bort fra byens støy, kav og mas. Det samme har mine barn og noe som var en villet handling. Barn bør ikke vokse opp i storbyer! Dette har det vært enighet om i mange år blandt ansvarsfulle foreldre.

Mediene derimot, det være seg TV, radio og aviser både i papir og på nett, har nå forsøkt å fore oss med søppel i altfor mange år. At nyhetskanalene nå får lov til å presentere halshuggede mennesker på TV-skjermen midt på blanke formiddagen er ikke noe nytt. For noen 10-år siden mente man at dette skulle vi beskyttes mot. Og da spesielt via nyheter tidlig på kvelden av hensyn til barna. At filmprogram-tilbudet på TV er basert på billige, innkjøpte amerikanske serier og lavbudsjetterte filmer som attpåtil sendes i reprise, har bidratt til at folk er gått lei. At debatt-program med Stenstrøm&co ble lagt ned, var vel fordi programlederen lot oss si våre meninger etter sendetid. Og dette var ikke politisk korrekt relatert til de kontroversielle temaene den dyktige lederen tok opp med oss. Nei, det beste er at staten tenker for oss. At sosialismen får et gjennombrudd først som sist! De er i full gang og dette har spesielt partiet SV sørget for da de fikk lov til å inta regjeringskontorene for fire år siden. De traumatiserte sosialistene som bare kan være lykkelig når andre har det like vondt som dem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar