onsdag 12. september 2012

Politiet gjør så godt de kan

Dette blir jeg mer og mer overbevist om. Når 22/7-rapporten lå på bordet, så vi at bordet selv fanget. De frekke politikerne som idag sitter i regjering manipulerte med ett motiv; og det var å fremstå som underlegen og uskyldig. Idag svarer de samme: «Vi ba jo om rapporten selv, så hvordan skal dette kunne brukes mot oss?» Min oppfatning av denslags manipulering er at det grenser til psykopati. Les Grethe Nordhelles bok: «Manipulasjon». Hun hevder forøvrig der at grensen mellom manipulasjon og psykopati er utydelig. Jeg vil hevde at det er manipulasjon som gjør en person til en psykopat. De er som man sier: villig til å gå over lik.

Slutt og hets politiet; de gjør så godt de kan. Den mannen som burde stå skolerett er tidligere justisminister Knut Storberget. Han neglisjerte ethvert utspill fra politiet om å få mer penger. Penger er kluet her og ikke minst; kluet i 22/7-saken. Det ble ikke brukt penger der man burde sette inn støtet; i de årene som Jens Stoltenberg har ledet dette landet. Dette er og må bli konklusjonen av den slendrian som vi nå ser avsløres i all sin gru. Utøya kan stå som ett skrekkeksempel på konsekvensen av ett lederskap som endte i blodbad; der deres egne potensielle ungdomspolitikere fikk unngjelde.

Penger er kluet overalt der vi nå ser at landet forvitrer. Og det eneste partiet som kan slå seg på brystet med å ha satt dette på agendaen er Fremskrittspartiet. Ingen andre; heller ikke Høyre med sin unnvikende politikk.

I Oslo spesielt er folk plaget av utenlandske tiggere. Ikke bare tigger disse; de spytter (les min egen historie her) «spytting på Aker brygge». De plager oss og butikkeiere med plagsom støy ved bruk av trekkspillet der de maler og maler på «Gudfaren». I Lillehammer har man nå gått lei. I Oslo har man gått lei. Politiet sender ut sine folk hvis de har tilgjengelige ressurser, til å fjerne disse plagsomme elementene.

Men hva kan de gjøre? Disse gærne sosialistene nekter å gjeninnføre den loven som kunne løst de problemene vi nå har med rumenske plageånder. Disse som politiet flytter fra sted til sted. Det må være pinlig å være politimann - og for oss borgere å høre at de ikke har hjemler til å kaste dem på hue og ræva ut av landet. For få dager siden ble en høytstående tjenestemann intervjuet av venstre-sidens uærlige journalister, som lurte på hva politiet ville gjøre hvis rumenerne kom tilbake til Vaterlandsparken. Svaret var tydelig og uten omsvøp: vi vil be dem flytte seg til ett annet sted.

På Lillehammer er de like «kreative»; der ber de «musikantene» flytte seg til andre steder der folk ennå ikke har hørt «Gudfaren». Som om ikke folk på Lillehammer blir plaget uansett hvor de beveger seg; Lillehammer med en kort hovedgate og noen smågater!

Ergo: «Flytt dere til Langgata, så kan dere plage folk der for en stund!»

Politiet er en ordensmakt, men de har ikke lenger makt. Men de blir beordret av sine sjefer til å løse problemet. Og ingen skal fortelle meg at de ikke har løsningene klare. De gis bare ikke lov til å ta dem i bruk. Kontroll- og konstitusjonskomiteen må nå endelig ta tak i de ansvarlige; og stille dem for Riksrett. Noe annet er ikke akseptabelt i et demokrati!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar