onsdag 1. august 2012

17279 øst-europeere får barnetrygd fra Norge


Har idag sjekket med NAV om følgende problemstilling:

«Kan jeg som bosatt norsk ta med meg barnet mitt til et annet land i mer enn 6 måneder og samtidig motta barnetrygd?»

Svar: Nei

En øst-europeer derimot trenger aldri engang ha vært i Norge for å motta barnetrygd.

Hva med kontantstøtten? Er ikke den relatert til barnehage? Med andre ord er det ikke sånn at mor eller far skulle få frihet til å være hjemme med barnet de første årene og bli belønnet for dette. Og at den dagen de velger eks vis å sende barnet i barnehage 50% av tiden så vil de bli straffet for dette og motta kun 50% av beløpet. Idag er det hovedsaklig innvandrede minoriteter som mottar disse godene. Nordmenn de jobber og sliter rævva av seg.

Jo, sånn er det da visselig!

Men øst-europeere trenger altså ikke verken bo i Norge eller noen gang bli sjekket om barna ikke går i barnehage i det landet bor i.

Disse mottar av våre innbetalte skattepenger milliarder av beløp årlig uten at de oppfyller loven!
Snakk om UHJELP!

Aksepterer du virkelig dette ranet? Ja, ikke skjønner jeg det hvis du ikke betenker deg!

En bransje som etterhvert ansetter folk fra disse landene er flytte-bransjen. Der igår'n betales alt svart. Jeg vil hevde nesten uten unntak. Disse ansatte har altså arbeidstillatelse og oppholdstillatelse fordi de er s k arbeidsinnvandrere. De har kanskje kompetanse for annet enn å flytte innbo for folk, men de lærer seg ikke norsk og kan ikke brukes til annet enn en jobb der de ikke trenger meddele seg med annet enn fingerspråket.

Hvis skatte-etaten ikke sjekker hva de jobber med til enhver tid og hvis polakkene ikke har jobb i byggebransjen til enhver tid tar de seg jobb i svarte bransjer som eks vis flytte-bransjen. Samtidig som kona og ungene i disse landene mottar trygder som i prinsippet skal opparbeides iform av skatter og arbeidsgiver-avgifter. Noe de altså ikke betaler innk til den velferdskassa som vi nordmenn må betale inn til. Er det noe rart i om nordmenn nå både unge å gamle gruer seg til alderdommen?

Oljepengene blir ikke investert i Norge. Skattepengene blir sendt ut av landet.

På Utøya feiret de blodrøde politikerne fra inn- og utland ett-årsdagen for 22/7, med allsang og klappsalver. Hovedgjesten var Michael Wiehe; en blodrød marxist.

Nå skjønner du kanskje snart at allting henger sammen! Ikke?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar