torsdag 24. mai 2012

Innvandrere: A pain in the a...


Det er ikke mulig lenger å fortrenge sannheten. Det blir ikke lenger mulig for nyhetsmediene å hoppe bukk over den sannheten som brer om seg i de ukorrekte bloggene. Det er kun der du får vite den hele og fulle sannheten om virkeligheten i Norge og resten av europa.

Det er uten tvil blitt en ord-krig mellom bloggene og nyhetsmediene. Selvom tv-debattene ved bl a Dagsnytt18 og Aktuelt (2015-2045) stadig må gi oss mer dekning av sannhetens fakta. Og det kan heller ikke lenger benektes at vi tar debatten. Men det er det bloggerne og enkelte aviser som tvinger frem. Derfor går vi bedre tider i møte sånn sett. Sannheten vil sette oss fri! Anders Behring Breivik fikk også satt agenda med sin grusomme terror. For selv de pårørende og ofrene etter Utøya-tragedien har krevet å få svar. De har lest manifestet «2083» og det skal ikke stikkes under en stol at det er mange venstre-liberale som er utrolig naive. Og da tenker jeg på velgerne på den siden som synes at «Jens er så kjekk». Og derfor stemmer på Arbeiderpartiet til krampa tar dem.

Mange gamle kvinner f eks; selv de som var barn under krigen de bruker heller dette argumentet enn å sette seg inn i politikkens fakta. Det finner jeg så ufint at jeg må styre meg når jeg møter denne ignoransen hos kvinner som absolutt burde vite bedre. Eks vis vil du møte disse gamle kvinner - men færre menn; på Litteraturhuset i Oslo når innvandring står på agendaen. De vil definitivt stemme for at «ulovlige etiopiere» eks vis skal få bli i landet. Og de samme vil høyst sannsynlig ikke kjøpe poteter fra Israel. Med andre ord er de anti-semitter enten de mener det eller ei. Dette er kvinner som er vokst opp under krigen. Totalt forkastelig!

Carl I Hagen ba for mer enn 30 år siden om at det ble laget en rapport om innvandrer-regnskapet. Fordi han og velgerne mente at dette var mer enn relevant for å forsvare en innvandring fra land som aldri ville komme til å delta vesentlig for å fylle opp velferds-kassa. Som nå mer enn 30 år etter er i ferd med å gå tom. På grunn av de samme.

SSB har i alle år med instruks fra Arbeiderpartiet og venstre-siden valgt å bare fortelle halv-sannheter. Om «fødsels-overskudd» - og et regnskap som vil gå -og altså nå går i minus pga innvandring fra såkalte «lav-inntekts-land».

Eks vis alle land i Afrika, Pakistan, øst-europeiske land som de fattigste av dem. Midt-østen uten tvil. Mange av disse landene er også muslimske og folk er her ikke bare fordi det er krig der de kommer fra men kommer også fremdeles i strie strømmer etter at krigene er opphørt. For å nyte godt av vår velstand som iflg Jens ikke er så fet lenger. Og fordi de forakter oss kristne.

Vi vet bedre om olje-fondet og det er bare Frp som vil investere; i veier, sykehjem og annet. Sosialdemokratene; AP, LO investerer heller i tvilsomme aksjer i «lav-inntektsland» eller betaler penger til fond for land som aldri vil være istand til å klare seg selv pga en fascistisk religion eller fordi befolkningen ikke er begunstiget med en brukbar IQ.

Norge er belastet med folk som bidrar med noen kroner (lomme-rusk) i den store sammenheng de første par årene. Deretter må de underholdes over sosialbudsjettet og Folketrygden fordi det ikke finnes jobber for dem. De er nemlig ikke kompetente. Eller fordi arbeidsgivere ikke vil ha dem. Eller som mange da finner en løsning på: snyter oss for skatter og avgifter og med løgner og faenskap; ran og overfall og denslags. Eller forlanger å gå kledd med heldekkende tøy - som hvis vi er heldig kan komme til å se øynene deres og kun dem. Utspekulert; spør du meg!

Budsjett-rapporten for denne innvandringen er nå omsider kommet på bordet. Venstresiden er desperate nå som de ser at ideologien deres går opp i sømmene. Med valg om ett år burde de med tempoet i avsløringer om den tvilsomme moralen de legger for dagen innse at slaget er tapt. Med sannhets-benektende politikere som deler ut penger både til fattig og rik (fattige i u-land og rike venner her). Det lover ikke bra for de falske og uærlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar