onsdag 11. april 2012

«Vi har itte mer peeng»

Finansminister Johnsen er ikke sann!

Idag i spørretimen beklaget han sine «utskeielser» fra da han var Fylkesmann på Hedmarken. Idag som finansminister mener han noe stikk annet enn dengang. Hvordan er det mulig? Jo, dette er måten man driver sosialistisk politikk på idag 2012.

Frp er kjent for sitt engasjement i å bygge veier. Idag ble Johnsen presentert for en kronikk han skrev da han var fylkesmann. Da hevdet han med tyngde visstnok at det var viktig å investere oljepengene i utbygging av veier. Ti-årene er gått og veiutbyggingen går i snegle-fart. For ikke å snakke om alle krøtterstiene vi kjører på daglig. Det blir mye sikk-sakk kjøring for min del. Og en vakker dag blir jeg vel stoppet og bedt om å blåse.

Solvik-Olsen konfronterer Johnsen idag med det han sa dengang og hva han mener om det samme idag. Johnsen flirer og fortsetter ufortrødent på dialekten sin, og kaller det han sa dengang med «utskeielser» og noe alle, mente han, svært ofte erfarer at de burde ha holdt kjeft om den gang de brukte tida på å jobbe seg frem til en plass i Regjeringen.

Frp mener som ethvert oppegående menneske at det ikke kan oppfattes som en utgift men en investering å bygge veier her i landet. Johnsen er ikke enig lenger i sitt resonnementet fra «dengang» og hevder med tyngde at nei, å bygge veier er en utgift og må oppfattes som det når statsbudsjettet skal legges frem.

Det finansminister Johnsen vil er å bruke oljepengene som nå er så enormt at de færreste kan uttale dette tallet uten å snuble. Disse pengene vil han ha en avkastning på. Hva med å investere i aksjer i Hellas og Portugal for eksempel? Det må vel værra no'? Det må da være en bedre investering enn å bygge veier her i landet?

Eller hva med å investere i skoler? Forskning? Idet hele tatt? Nei, itte for han Johnsen så lenge han bestemmer.

Dette landet råtner på rot!

Det snakkes idag om at et borgerlig flertall er en realitet og det uten både Venstre og Krf. Men nå har disse to sistnevnte bestemt seg for å «snakke sammen». De vil i regjering. På hvert sitt vis. Men ærlig talt, har vi noe ønske om å lede Norge sammen med disse sving-dør-partiene? Høyre og Frp burde holde ute forstyrrende elementer, som disse partiene som ligger og vipper på sperre-grensen. Vi har ikke bruk for dem og vi bør innstille oss på ikke bare å få kastet denne røde regjeringen - men sørge for at neste lederskap blir så blått som mulig. Sosialdemokratiet etter Arbeiderpartiets oppskrift, har forlengst utspilt sin rolle her i landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar