tirsdag 27. mars 2012

Krekar: «Bare vent; vi kommer og tar dere»!

Fikk meg en god latter. Et morgenprogram hadde intervjuet en representant for et begravelsesbyrå. Men også folk på gaten. Det var delte meninger om hva man skulle kunne ta med seg i graven eller rettere sagt i kista.

En mente at han burde kunne ta med seg penger til «ferjemannen». Som jeg forstår er han som skal «ro deg over» til den andre siden. Og nok et uttrykk blant svært gamle mennesker. En mente at kosebamsen sin fra barndommen var et alternativ.

Men så kom det: mobilen! Den ville han gjerne ha med! Den var vel kostelig og kreativ; eller? Og så vidt jeg kunne oppfatte var det i pur alvor. Med sim-kort og det hele da, regner jeg med. Hvilket betyr at abonnementet ikke skal sies opp ved hans død. Kostelig!

Så var det den mannen som gives me the creep; Krekar! Han ble dømt til 5 måneder i fengsel. Og det skal han ha seg frabedt. Vi kunne jo bare prøve oss, ikke sant? Har du hørt uttrykket: «tomme tønner ramler mest». Snakk om å være stor i kjeften. Disse muslimene har forstått at bare de er kreative nok med sine trusler, så vil de få det som de vil.

Psykopater, folkens er ikke mennesker med høy intelligens. Og får de kjøre sitt eget løp, som representanter for denne regjeringen får gjøre så vil de fortsette galskapen. Psykopatens motiv er skremsler. Det å gjøre mennesker utrygge. Få dem i skyttergraven, slik at maktforholdet mellom dem og ofrene (oss) blir ujevnt fordelt.

Så også med Krekar. Han er ikke en intelligent person. Men han har hatt god tid til å sette seg inn i regler. Nordmenns hang til å ta ofrenes side. Vi fremstår som enkle og pinglete. Islamister som sterke og fryktinngytende. Dette har Krekar og hans likesinnede døgenikter forstått å utnytte.

Jeg overbeviste meg selv at så lenge Krekar ikke var dømt for noe. Men «utgjorde en trussel», så var våre politikere kommet til at det var bedre å holde ham under oppsikt her i landet, enn å utsette andre land for denne gale mannen. Akkurat som PST holder øye med svært mange i dette landet. Og da er det ikke ny-nazister de har peilet seg inn på. Nei, det er «berikerne». Disse, som enkelte politikere nå omsider oppfatter som en personlig trussel for seg og sin familie.

Men så ble han altså omsider etter 9 år straffe-dømt. Erna Solberg kunne puste lettet ut, trodde hun. Nå var mannen på vei til et fengsel. Der han skulle fratas all mulighet til å kommunisere med sine likesinnede verden over. Men neida, han går fremdeles fri! Og som takk for det fortsetter dette eselet og provosere. True oss på utenlandske tv-stasjoner. Han gjør narr av oss - og dette markerer han med å gå til angrep på folk på vei ut av rettssalen.

Ja, jeg må ærlig innrømme at nyheter – de kan til tider gi meg en god latter. Og galgen-humor er viktig i disse svært spesielle tider vi nå er inne i. Det at alt bare blir mer og mer kaotisk rundt oss.

Det sies at en god latter forlenger livet. Men ærlig talt, jeg er glad jeg har fremtiden bak meg. For nå går det litt på stumpene løs. Og jeg antar at jeg ikke er alene om det. Og at ansiktsuttrykkene jeg møter i organisasjons-sammenheng og enkeltvis er et uttrykk for manglende ord. En oppgitthet og en manglende tro på en god fremtid for seg selv; og ikke minst barn og barne-barn.

Og de s k asylbarna. Returnekterne - de blir sendt ut en og en av gangen. De utenlandske kriminelle nyter godt av vår velferd. Og latteren – den setter seg fast i halsen. Den blir til noen grynt; knapt hørbar for andre enn deg selv.

Ps Kreket er pågrepet men advokaten hans sier at han ikke skjønner at politiet ga ham flere muligheter til å drite på draget. Ved ikke å pågripe mannnen igår. Han innrømmer altså som K's advokat at klienten hans har gjort – nettopp det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar