mandag 27. februar 2012

Glidekrem for rævkjørere

I nyhetene i dag fikk vi vite at homsene helgarderer seg. Med medisiner som koster samfunnet milliarder av skattekroner, er ikke lenger homsene så utsatt som tidligere. De leter opp partnere som har HIV/AIDS fordi de da ikke trenger å pese så mye rundt det kravet; den loven om at de må opplyse en sengepartner om at de har en kjønns-sykdom.

En sexolog kunne fortelle at homsenes argument hva gjelder å beskytte seg og partneren ved å bruke kondom var for dem som å «spise sjokolade med papiret på». Nytelsen som de altså på et perverst vis føler ved å føre pikken ut og inn av et rumpehull, den uteblir med et kondom.

Mange kvinner, spesielt i voksen alder har problemer under det «normale» samleiet, les: penis i vagina når de kommer i overgangsalderen, når kroppen produserer for lite østrogen. Derfor er det på markedet å få kjøpt en glidekrem. Mange kvinner trenger ikke dette. Og dette igjen kan bero på tiltrekkelig med hormonet testosteron. Mange kvinner har det godt under samleiet av den grunn.

Når vi vet at noen menn, selv om de er gift eller har en kvinnelig partner også har sex i et rumpehull med en annen mann. Og når vi vet at dette er å be om en dødsdom, så er det blitt lite fristende for meg som kvinne å lete etter en partner.

Seksualitet er dessuten blitt en handelsvare og mange menn benytter seg forøvrig også av afrikanske prostituerte som de plukker opp på gata i Oslo. Eller som nå etter at lov om sex-kjøp er forbudt; i leiligheter rundt om i byene. AIDS-epidemien startet i Afrika. Historien om hvordan den utbredte seg var via en neger som hadde seg med en sjimpanse. Forøvrig spiser negrene også dette dyret som for dem antagelig er en delikatesse.

Noen hevder at denne sykdommen som overføres gjennom samleie; normalt og unormalt er et signal fra Gud. Ja, hvorfor ikke? Jeg skrev i et annet essay her om Onan som er en mann omtalt i Bibelen. Han «lot sæden sin falle til jorden». Dette står omtalt som en synd. Et samleie skulle i henhold til Gud Jahves påbud foretas innenfor ektestanden. Det for å «befolke jorden». Det også fordi sannsynligheten er stor for at kvinnen blir gravid. Idag bryr ikke kvinnen eller mannen seg om det faktum. Skulle kvinnen bli gravid idag kan hun gå til en lege/sykehus og få fosteret skrapt ut. Noen kaller det mord. Jeg er tilbøyelig til å være enig.

Prevensjonsmidler ble oppfunnet i den hensikt at kvinner og menn kunne boltre seg hemningsløst i kjødets lyster. Ansvarsløst og egoistisk. Eva og Adam skjulte kjønnene sine da de gjemte seg for Gud i Edens hage; da de første gang skjønte at de hadde brutt Guds lov og spiste av det ene epletreet. «Treet til kunnskap om rett og galt». Idag lager man TV-program for barn ungdom der man lærer dem om hvordan menn og kvinner kan oppnå orgasme. Og det gjerne uten en partner.

Politiske og gudløse ideologier - som sosialismen sørger for at barn helt ned i barnehage-alder blir opplært til å tro på propagandaen om at det er like normalt og være gift med en av samme kjønn som noe annet. De tillater seg endog å bruke våre skattekroner til dette, uten å spørre folket. Et folk som vrir seg i angst og depresjon over hva de blir konfrontert med daglig. Sannheten kan være vond å svelge hvis det ikke passer inn i det mønstret vi selv velger.

Mange kristne vet at historien om Sodoma og Gomorra er sann. Det samme med historien om vannflommen. Guds veier er uransaklige. Bibelen vil om du tør lese den gi deg svar på alt du trenger vite om Hans plan med oss. Han lukker aldri øynene; selv om du velger å se en annen vei.

Og det står at han tilgir «gjerne» om du ber om det. Betingelsen er imidlertid at du slutter med ugjerningene! Forsetter du (som katolikkene tror de kan gjøre) så står det at du kan sammenlignes med en «gris som velter seg i gjørma».

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg føler trang til å spy hver eneste gang jeg passerer "et åpent homofilt par" (er det ikke det det heter?) som bor i nabolaget mitt; jeg kan ikke for at et flyktig bilde av to halvgamle , hårete og småfeite gubber som bader nakne i svetten til hverandre jager gjennom hodet mitt...Det er symptomatisk for et samfunn i total moralsk oppløsning at representanter for interesseorganisasjonen "Fiseringens Venner" får lov til å misjonere for sine perverse seksuelle avvik i barneskolen. Jeg husker at jeg selv i åtteårsalderen reagerte med sterk vemmelse overfor seksuelle avvikere , for det var en handikappet fyr som drev og kjørte etter oss på en "trehjuling" når vi gikk hjem fra skolen , og han unnlot seg ikke å spørre oss om vi ville ta på tissen hans , osv. - Jeg er redd for at barn er skremt langt mer enn de fleste voksne har begreper om , skremt ikke bare fordi at "voksne" mennesker dytter på dem mentale bilder av lidderlige individer som bedriver høyst avskyelige og unaturlige handlinger , men mest av alt skremt fordi at "voksne" fremstår som hensynsløse , ondskapsfulle individer som forsøker alt de kan å krenke deres barnlige uskyldighet , og tramper på deres INTEGRITET - JA! Barn har også integritet , og den fortjener den aller største respekt.

Anonym sa...

Uffda....

1kor 13, v.1-13
Gal 5 v.22

1kor 5 v.9

Gode ledetråder til å skrive dette på evangelisk vis.

Sidsel Dahl sa...

Jo takk for velmente råd. Jeg er klar over at mine utredninger kunne bli drøy kost for mange kristne. Men jeg er også av den oppfatning at Gud ikke ber oss om å gå rundt den varme grøten. Heller ikke Jesus valgte å gjøre dette. Han sa jo at han kom «med sverd», ikke bokstavelig; det viste seg jo når hans disipler ville forsvare ham. Men «med sverd» mente Jesus at han ikke hadde til hensikt å «pakke sannheten inn i bomull».

Legg inn en kommentar