torsdag 16. februar 2012

Apanasje eller sosial-stønad

Sosial-stønadene skal reguleres likt for alle; også kongefamilien

«Da vi åpnet øynene, var vi alle dekket av fjær, til og med inni gensere og inni lommebøker. Det var veldig spesielt. Det er morsomt hvordan det fungerer, også med andre naturfenomener, forteller prinsessen i intervjuet»

Særriøst, Martha, nå er det vel på tide å ta kvelden!

Dekket av fjær? Nå mener jeg kong Harald, faren må gripe inn i dette tøvet som hans datter tydeligvis har blitt et offer for.

Hva gjelder engler med fjær, eller vinger så er jo dette noe de fleste vet noe som eventyrfortellerne har finni på. Engler er; hvis man forholder seg til Bibelen og det sier jo forøvrig Martha også at hun gjør – så er engler Gud Jahve's sønner. Mange ble kastet ut av himmelen da de gjorde opprør der. Og disse er det som forfører menneskeheten. De kalles også for demoner.

Og de har aldri fremstått som noen vesener med fjær eller vinger. Disse gudesønnene må man imidlertid regne med er vakre skapninger. I alle fall vært det en gang i tiden. Men siden de ikke lenger tilhører det guddommelige så skal man ikke regne med det. De er åndelige vesener som gjør seg om til lysets engler osm det står om Satan; sjefsdemonen.

Nå må Martha skjerpe seg! Hvis faren ikke vil gripe inn så bør han markere at dette tar han avstand fra. Hvis ikke så må det bli slutt på at vi betaler sosial-stønadene deres. Og det gjelder hele Marthas familie. Nok er nok!

Sosial-stønadene skal ikke være en sovepute; heller ikke for kongefamilien.
Kronprins Håkon er i jobb; han reiser rundt og holder foredrag. Mette-Marit; kona også. Martha driver sitt eget firma og mannen hennes Ari skriver noen tøvete blekker nå og da.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nå mottar da heller ikke Martha apanasje. Hun tjener sine egne penger som de fleste andre i landet vårt gjør.

Sidsel Dahl sa...

At hun offisielt ikke mottar s k apanasje betyr ikke at hun ikke mottar andre ytelser for sitt gjøren og laden. Hvis hun vil markere seg fullstendig selvstendig og utenfor kongefamilien bør hun ikke titulere seg prinsesse. Med denne titlen har hun automatisk krav som gjerne kan gå under paraplyen "andre stønader". Sidsel

Legg inn en kommentar