mandag 6. februar 2012

Anders Behring: Eier han ikke skam?

Jeg har ikke stor sans for alle spekulasjonene. Selv en erfaren advokat tillater seg å kommentere Anders Behring i retten i dag. Om hans «selvsikkerhet». Hva vet de om det? Deres innsikt i et menneskes psyke er fraværende med denslags vås.

Anders Behring har planlagt sin 22/7 i flg ham selv i nær opp til 9 år. Massakren på Utøya var planmessig utført. Om han var psykotisk i gjerningsøyeblikket - hvilket den psykiatriske rapporten hevder; kan han ikke dømmes etter norsk lov.

Han fikk si noe i retten idag og siden referatforbudet ble opphevet kunne journalistene sende sms eller føre en dialog med mediene sine over nettet. Behring ber om å bli løslatt og hevder at han ikke stoler på den norske domstolen. Vel, sånn apropos hijab på dommere i norske rettssaler så ville jeg hevde det samme. Behring har sine grunner og jeg synes ikke at hans argument om nødverge er far fetched.

Ja nettopp, «nødverge». Se det er et argument mediene ennå ikke har debattert. Og noe jeg har savnet. Den kjente forsvarsadvokaten Stabell var rask ute med dette argumentet. Og jeg antar at dette ikke er et ukjent argument for Behrings advokater heller. Det er derfor blitt argumentert som forsvar for Behrings handlinger. Hans motiv var å redde det norske folkeslag fra å bli utvannet i vårt eget land. Og siden vi er mange som er innvandrings kritiske til visse deler av innvandrer befolkningen så er det ikke galt å hevde at Behring nå vil bli å anse som martyr. Han var villig til å gi sitt liv for oss.

Nødverge paragrafen vil altså bli brukt av Lippestad. Garantert. Og siden Behring nekter å la seg undergå flere samtaler med enda noen eksperter i psykiatri så vil den rapporten som foreligger bli utgangspunktet for om han skal frifinnes.

Å handle i nødverge har vi alle en rett til. Hva enten det er å forsvare vårt eget liv, vår familie eller andre som er i nød. Vi er mange som hevder at landet vårt lider. Og vi er heller ikke få som hevder det samme som Behring. Å lese manifestet hans er det samme som å lese Fjordmann's mange «manifest». Uansett hans avstandstagen fra Behring så har sistnevnte kopiert andres ideologier. Derfor er Fjordmann og alle hans tilhengere å anse som tilhengere av den samme ideologien. Vi må derfor alle dømmes etter samme lest. Og derfor vil rettsaken nøste opp alle bortforklaringene vi er blitt presentert fra de politisk korrekte mediene og fra multi-kulturistene som Behring ønsket å «ta livet av».

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar