tirsdag 4. oktober 2011

Knut Storberget forstår alt og alle, han; joda gitt!

Godfjotten Knut fortsetter å pludre videre; i aviser og på TV om «at han tar ansvar» for det som skjedde 22/7. Ja, bortsett fra å myrde 69 uskyldige ungdommer, da. Og hvordan gjør han det? Jo, ved å innrømme at noe kunne vært gjort bedre. Ja, men det er vi vel alle enige om! F eks så er vi enige om at politiet ikke får nok ressurser. For det kan ikke være noen tvil om at politiet enten er ubemannet eller har fått så mye å gjøre ifbm den perverse innvandringen som Jens&co legger opp til. Eller via åpne grenser der alle og enhver og da spesielt folk fra øst-europa stikker innom og raner og stjeler for deretter å reise hjem en tur. Så politiet har mer enn nok å gjøre.

Men godfjotten Knut han ønsker ikke politi, han, som en etterforsker sa det så ironisk til meg i sommer. Og hvem vil være politi idag, da? Her jeg nå bor på øst-landet hører jeg bare flere og flere nord-norske stemmer når jeg må ta kontakt med politiet. Så vi kan vel regne med noen hyggelige innslag der oppanifra i alle fall. Men i Oslo stoppet de ikke og det antagelig med god grunn. For hvem er det man ansetter der inne med velsignelse av Knut? Jo innvandrere som verken kan lese eller skrive godt nok. Ja, kriteriene for inntak til Politihøyskolen er nå så lavt at en kan spørre seg om det står og faller på kvaliteten heretter. Men altså alt dette i godfjotten Knut's ånd!

Men denne mannen sitter fremdeles ved roret og har ikke lyst til å gå av. Men hva er det han venter på? At kommisjonen skal gi ham inn med teskjeer? Vel, det vil jo ikke skje med denne sosialistiske regjeringen som ansvarlig. Dagan går! Og ingen vil få svi for sin manglende ansvarsfølelse.

For hvordan var det nå med denne unge AUF-lederen som lot sine unge medlemmer i stikken ved å stikke av med M/S Thorbjørn? Jo, han fortsetter som leder som om ingenting har skjedd! Han holder taler for de pårørende etter Utøya massakren og sier på spørsmål fra journalist om hva han føler nå, etter at han igjen står på øya? Jo, svarer denne unge mannen; «det er jo ubehagelige minner som dukker frem».

Det er å håpe at mange pårørende nå åpner øynene og forstår hva de har i vente om de fortsetter å velsigne Arbeiderpartiet med sin ansvarsløse politikk og ansvarsløse ledere. For om det ikke er Arbeiderpartiet som igjen får føle på kroppen at folket er i harnisk, så har Anders B Breivik utvilsomt satt igang en prosess som vi vil se eskalere i Norge. Politiet hevder et nytt anslag vil komme fra muslimer. Selv er jeg faktisk ikke så sikker.

Og hva gjelder Arbeiderpartiets ledere og ordførere rundt om på bygdene så er det visst knapt noen av deres velgere som blunker når de avsløres som pedofile aldri så mye!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar