lørdag 1. oktober 2011

Gatebelysning i Oslo skal (visstnok) skremme avskummet

Nytt hakeslepp! Liggende med min mobil koplet til en radio regner jeg med at Nrk's ofte søvndyssende programmer skal få meg tilbake i drømmeland. Men så kom nyhetene og dermed får jeg enda et hakeslepp; de kommer nå på løpende bånd. Og som om ikke det er nok så dukker denne kommentaren fra Anders B Breivik om at «det var nødvendig» - opp i bevisstheten.

Jeg lurer forresten på; er det bare hos meg den dukker opp? Nja, jeg tror vel ikke det, nei. For den ene deprimerende nyheten dukker nå opp etter den andre; det er vanskelig å finne ro. For hør nå bare: Knut Storberget; du vet han som gjerne ser at fengslene blir lagt ned og politiet finner seg andre jobber - han har igjen kommet på denne ideen; nuvel, kanskje var det en annen tulling denne gangen men det er utvilsomt KS' bord.

For siden fru Rohde i politiet i Oslo valgte å fortelle oss hvem det er som overfaller døtrene våre og barnebarna våre og voldtar dem; ja disse mørkhudede fra midt-østen eller Afrika, de som ifjor sto bak minst 26 overfallsvoldtekter (nærmere 50 året før) og i år er oppe i 46 bare 3/4 inn i året - de blir bare notert i statistikken. De blir aldri tatt. Og det er vi vant til. Det er jo ingen som lenger anmelder faenskapet. Politiet har andre ting å gjøre enn å jakte på avskummet som det bare blir flere og flere av i dette landet. Men de fikk tak i/kom over en 15 år gammel neger tidligere i år men måtte slippe ham løs fordi jenta som til alt overmål ble voldtatt på trappa til Stortinget mens vaktene satt og så på (hvor tror du disse var fra mon tro?) - hun anmeldte det aldri.

Men nå har døgeniktene som styrer dette lille landet kommet på den glupe ideen at siden vi ikke får tatt faenskapet så – hvorfor ikke slå på lyset igjen. I de gatene der de tidligere kom på den ideen at strømsparing kunne være en ide! Ja, rett og slett sørge for at det ikke var så mørkt der døtrene våres må ferdes på vei hjem fra byen? Ja, for ikke er det trygt å ta taxi heller. Og mange har vel heller ikke råd til engang å sette seg i en sånn en, langt mindre kjøre trygt hele veien hjem.

Så alternativet; dere som fremdels stemmer på døgeniktene i Arbeiderpartiet og den rød-grønne regjeringen; heretter skal vi nok ikke regne med at kriminaliteten endres nevneverdig. Men gatene de vil nå ligge i flombelysning der de tidligere voldtektene ble begått. For så får vi håpe at negeren eller kurderen (kjent for gruppevoldtekter) at de i alle fall ikke slår til der det er lysest. Men at de finner seg andre gater - der strømsparingen fremdeles vil være et faktum.

Jeg har friskt i minne historien om min venninnes sønn som ble overfalt i en av de mest opplyste gatene i Oslo; butikk-gaten Bogstadveien – på vei hjem en kveld. Han ble truet med pistol til å gi fra seg alt; mobilen, Visakortet ikke minst - sånn at de kunne finne ham hvis han skulle være så «dum» å anmelde forholdet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar