lørdag 29. oktober 2011

Den rasistiske journalisten i Klassekampen

Når de venstre-vridde mister taket, ser vi nå oftere og oftere hvor særs patetisk det blir. At de høyre-vridde bare kan lene seg tilbake og la de venstre-vridde gjøre jobben for oss politisk ukorrekte er vel ikke lenger en sannhet med modifikasjoner; vil jeg hevde. Det faller ikke alle lett å ordlegge seg slik - at «mora di forstår det». Et argument for den blivende journalist. Men når den venstre-vridde journalist-standen leverer svada og tror de når frem til folket, så blir det et trist syn å skue når de oppdager at dette slett ikke er tilfelle.

Så også i denne saken der en journalist i Klassekampen twitrer så det fremstår som noe av det mest patetiske en kan foreta seg. Da har han ikke lenger noen troverdighet. Med andre ord så burde han sparkes fra jobben. Hvis avisen mener seg fortjent til å bli trodd.

Mannen og journalisten Kristjansson ble så forbannet av å få kritikk for sin ny-utgitte bok at han satte kaffen mildt sagt i vranga. Hadde det endt der og hadde han vært i besittelse av det høyre-vridde nå blir klandret for. Nemlig å være høflige og dannet i sin argumentasjon – ja så hadde han kanskje fått solgt noen bøker. Men neida, Knut Åmås redaktør i Aftenposten tillot seg det en litteratur-kritiker skal tillate seg å gjøre. Og det er å kalle en spade en spade.

Og hva fikk han igjen for det? Jeg tør påstå; langt mer enn et hakeslepp. For dette var det forfatteren av boka tillot seg å twitre for alle til å skue: «Håper Knut O Åmås suger negerkuk i helvete som den jødefitta han er». Med andre ord ikke småtteri; med tanke på ord som for de venstre-vridde er bannlyste som ord relatert til rasisme. Hva sier så Partapouli i Sos-rasisme til dette utspillet? Se det, har vi ikke hørt et kvekk om.

Naturlig det og vi forventer ikke noe annet. For det er nå engang sånn med de venstre-vridde at når de går tom for ord, så ser de ikke skogen for bare trær. Da går det ikke bare litt over stokk og stein. Og fallet for den selv-oppnevnte eliten; det blir stadig bare større og større.

«Håper @knutolavamas suger negerkuk i helvete som den jødefitta han er #reprise».

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar