lørdag 27. august 2011

“Amerikabrevet”: Europa i fare - av Hallgrim Berg

Ettersom jeg sitter og leser Amerikabrevet av Hallgrim Berg og etter som det snart er kommunevalg så vil jeg bare sånn på tampen minne om hvordan stoda var i 2005. Mange vil kanskje erindre et oppslag om sosialisten Kristin Halvorsen som foran Stortingsvalget drømte om å kapre muslimske velgere til partiet sitt SV. Som dengang var et like lite parti som idag.

Hun nøyde seg ikke dengang med noen limousin-turer til Groruddalen; den muslimske gettoen der oppe like utenfor hovedstaden. Nei da - hun dro like godt ned til Pakistan. På skattebetalernes regning selvsagt. Til den pakistanske landsbygda der de fleste av Norges nye innvandrere er fra. Og dit de har smuglet millioner av svarte skattekroner og bygget seg noen slott av noen hus. Der vandret fru Halvorsen rundt i hijab og fotside kjortler. Målet dengang var selvsagt å kapre velgere som kunne ringe hjem å fortelle om den hyggelige norske politikeren.

Tilbake i hovestaden Oslo “tulla ho seg inn i eit svært skjerf” som Hallgrim Berg så treffende forteller - og foran ei gruppe pakistanske og pakistansk ætta menn, ropte hun ut, nesten skreik; som Berg videre forteller: “Takk til dere alle for all den blod, svette og tårer dere har brukt for å bygge opp Norge!”

Og som Berg skriver: kun 39% av denne etniske gruppen var dengang i arbeid. Og hold dere fast:
Bare “slått” av Somalerne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar