fredag 1. juli 2011

Fremtiden - hvem bestemmer den?

Det skjer en endring i samfunnet som jeg tror de aller fleste nordmenn verken orker eller velger å forholde seg til. Vi er vant til å bli tatt vare på av politikere med integritet. Ja, i mange år tror jeg vi mente dette. Det er derfor mange eldre (og yngre) uten utdannelse som tror at bare de stemmer Arbeiderpartiet så vil det gå dem godt her resten av livet. De ser Jens statsminister inn i øynene der han fremstår på TV og tror på alt han babler om. Han lover det ene og han lover det andre.

I tiden før han ble valgt til statsminister for anslagsvis 6 år siden ble han spurt – og dette er symptomatisk for denne mannen; og kanskje kan man relatere det til hans personlighet? Hvorfor er det ingen som uttaler seg om det? Vi vet at psykopatene bare blir flere og flere, men pk-eliten velger heller å kalle det noe annet. Han svarte på spørsmålet om hva vi kunne se frem til med ham bak roret. Han svarte; og jeg glemmer det aldri. Det fordi det senere har lagt lista for hva vi kan forvente oss av denne mannen, som mange eldre idag satser sin fremtid på. Han er endog fremstilt som verdens mest sexige statsleder. Akkurat det der er til å grine av; hva enten det forstås på norsk eller dansk.

Jo, han svarte dengang: «vent å se»! Vent å se!! Han hadde ikke engang planene klare. Idag vet vi godt hva vi ikke fikk «å se». Et land som blomstret og et folk som så fremtiden lyst i møte. Den tiden er forbi. De av oss som velger å ta til oss kunnskap utover hvem som er blitt kjendis i dette landet; vi vet. Og vi ser! At Oslo by gradvis forsøples. Og er en by som gradvis byttes ut demografisk. Som betyr at om få ti-år vil det ikke lenger være Ola og Kari som bebor verken Grorud-dalen eller «beste Frogner».

Vi har en sexig – he he ... statsleder som går ut frekt og freidig og sier at nå skal INGEN måtte vente mer enn 20 dager på å bli tatt imot av helsevesenet. Hvis vi har fått den dødelige sykdommen kreft. Frekt og freidig sier han det på samme måte som han sier så mye annet tull og tøys. Som regel på autopilot. Opposisjonen har sagt at de ikke forstår hva han mener. Denne gangen er det leger og ansvarlige som stiller seg skeptisk til at det er mulig å gjennomføre.

Hvorfor? Jo, det følger ikke med PENGER. Akkurat som han så oss dumt inn i øynene og sa at nå skal alle eldre få en verdig alderdom. Milliarder av kroner er nemlig overført til kommunene! Sa han, dengang. Det er bare det at disse pengene hadde han aldri tenkt å «øre-merke». Kommunene kan bruke disse pengene til hva som helst. Betale ned gjeld. Kjøpe en gård på «beste Frogner» der de kan innlosjere asyl-søkere som på både dagtid og nattetid selger narkotika til våre barn langs Akerselva. Som igjen nå kan få herje akkurat som de vil; politiet har nemlig fått nok av en annen manns kunnskapsløshet: Knut Storberget; godfjotten.

Han som i motsetning til andre EU-medlems-land - nå har invitert 300 flyktninger fra Libya. Danmark har satt foten ned for 4 – fire av dem. Atter andre: alle under 20 stk personer. Mens lille Norge; landet som flyter av melk og honning for alle andre enn Ola og Kari skal nå lose inn bakveien disse menneskene, av denne godfjotten med den sexige statslederens velsignelse – trehundre muslimer! Ola og Kari får som vanlig er ikke engang anledning til å kommentere denne galskapen.

Et eksempel: igår på trikken over «beste Frogner» kommer på et ektepar godt oppe i årene. Fra India, Pakistan, Bangladesj; gudene vet hvorfra; de ser temmelig like ut. De bablet seg imellom på sitt morsmål. Da jeg reiser meg for å vente på trikkestopp, kan jeg i hendene til den gamle mannen med egne øye se hans 2 stk id-kort fra NAV. Tror du han har greid å opparbeide seg pensjonspoeng innen han gikk over på alderspensjon? Sånn direkte når han landet på Gardermoen?

Sitter du fremdeles med nesa ned i Se&Hør og studerer bildet av narsissistene; de s k kjendisene? I så fall må du regne med å seile din egen sjø når tiden kommer og du vet at du ikke har noe annet valg enn å stole på – politikerne.

Du har alternative valg derimot. For det første kan du sørge for at sosialistene – de som ikke lenger tenker på annet enn å mele sin egen kake, blir sparket på hue og ræva ut av regjeringskontorene. For det andre bør du linke deg inn på nettsteder som forteller deg sannheten. Eks vis disse jeg viser til på siden lenger ned her. Og mange andre. For husk; det er ikke til å unngå - høyresiden er på fremmarsj – de folka som visstnok ikke er særlig skolerte, fikk vi høre på radioen idag morges. Disse som altså ikke finnes på Blindern! Du vet universitetet der alle sosialistene er stasjonert og fremfører sine kunnskapsløse mantra: Stem ikke Høyre - og for all del ikke Frp! For da er du «rasist».

Det er kommunevalg om få uker. Legg fra deg de tabloide avisene, ta til deg kunnskap. Om ikke annet enn for dine barnebarns skyld!

Amen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar