mandag 16. mai 2011

Frp's Landsmøte gir grunn til mistillit

Ser at Siv Jensen og hennes nestledere sto opp mot sine medarbeidere på Landsmøtet i helgen når det kom til avstemming av forslaget om å forby hijab på unge jenter - og da spesielt der de kan påtreffes av oss etniske; på fritidshjemmet. Der elever under en viss alder kan tilbringe tiden etter skoletid. Med andre ord et sted der etniske barn vil bli konfrontert med andre barn kledd i islamsk uniform, som ikke har med deres religion å gjøre og derfor heller ikke kan forsvares som det.

I Norge er det kun ordensmakten som går i uniform, militær personell, soldater i krig, piloter... med andre ord personer som har behov for å signalisere autoritet. Er det dette vi skal forklare våre barn? At i Norge har vi fått en ny type mennesker som har behov for å markere makt overfor den norske befolkningen! Derfor bruker de uniform. Eller hvorfor ikke bruke den mest nærliggende forklaringen om at muslimer blir kåte av å se jente-hår? Det hadde vært noe det, tenker jeg. Gad vite hvilken far eller mor som hadde vært villig til å sette seg ned med poden å fremsi den forklaringen!

Selv vil jeg bestemt nekte å forklare meg i en rettssal hvis jeg ble stilt overfor en dommer/meddommer i uniform. Hijab er allerede foreslått både i politiet og i rettssalen - og jeg vil ikke undres over at tiden nærmer seg da dette blir en realitet. Den tid den sorg! Det kan fort skje og da tydeligvis også med Frp bak spakene; skal vi tro denne vinglingen fra høyeste hold.

At lederen av det liberalistiske partiet Frp nå er villig til å lefle med de islamske kreftene vi ser utbrer seg. Og det etter at hun for knapt 2 år siden uttalte seg om islamisering i Norge - og fikk medhold av sine velgere og partikolleger – nå er villig til å stryke partiet Høyre med hårene – det bidrar til at jeg får en ekkel smak i munnen.

Sist de og vi gikk til valg fikk vi nær opp til valgdagen høre at Jøran Kallmyr (FrpU) hadde gått ut og sagt at han godt kunne akseptere burka i de offentlige svømmebassengene. Snakk om å drite på draget! Det velgerne oppfattet som høy oppslutning om partiet den gang - skulle etter valget vise seg å ha sunket betraktelig. Kallmyrs kompromitterende uttalelse ble dysset ned på kammerset vil jeg tro. Og det var da vel heller ingen grunn til å lage noe stort nummer ut av dette stuntet. Det var blitt for sent å rette opp den brøleren. Partiets oppslutning dalte jo som sagt som en ballong det er gått hull i. «Fizzled out» som det heter på utenlandsk.

Nå nærmer partiet seg atter gang en utfordring ved kommunevalget i høst. Og har altså allerede igjen signalisert at de er villig til å gå på akkord med sitt eget, tidligere program. Det programmet som har fått sofavelgere opp av sofaen i håp om at de blir hørt. Og om noen har fundert på om det er pga partiets skatte-vennlige program, som visstnok ikke er så skatte-vennlig allikevel, så tror jeg bestemt det har vært og fremdeles er innvandringspolitikken som har fått velgerne til å satse stort på Frp. Igjen ser vi at partiet ikke holder mål i så måte. Siv Jensens dilling med Høyre-Erna er påtagelig umodent.

Nå må partiets leder ta tilbake makta. Som velgere er vi ikke tjent med at oppslutningen beveger seg som en jo-jo. Carl I Hagen fremsto diktatorisk, men mange er det nok som savner denne rakryggede mannen. Han fikk silt ut uro-momentene en etter en. Den tiden er definitivt forbi. Partiets oppslutning foran kommunevalget nå i høst står og faller med en rakrygget leder. Signalene gitt på Landsmøtet sist helg lover ikke bra.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/15/fremskrittspartiet-vill-forbjuda-hijab/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar