lørdag 5. juni 2010

Karen Pinholts lefling med oss

Frk Karen Pinholt – eller var det fru Karen Pinholt? Hun hevder jo selv hun er gift og har en kone. Endog barn! Ja, undrenes tid er ikke forbi; alt er mulig i denne Gud-fiendtlige verden!

Vårt Lands debatt igår på KFUM-huset i Oslo samlet ikke mange tilhørere men jeg vil anta etter styrken på klappsalvene at 50% var homofilvennlige. De andre satte stor pris på presten Øivind Benestads utmerkede retorikk om barna våre og voksnes manipulering med deres fremtid. I barnehager og i skoler. De statlige; de private vil dukke opp som paddehatter i tiden fremover. Og selv om den muslimske representanten Ali sies å skyve «sine egne» foran seg i homofilidebatten så hadde han vitterlig ett godt poeng. Det faktum at det er våre barn det manipuleres med; at vi ikke får vite om den propagandaen som pådyttes barna våre og oss som foreldre. Vi skal ha oss frabedt at barna våre skal være prøve-kaniner for homsenes personlighetsforstyrrelser!

Skal barna våre informeres om homsenes forskjellig seksuelle preferanser, skal vi vite når dette skal skje og dermed ha en mulighet til å ta barna ut av barnehagen den dagen dette skal informeres eller ut av de timene i skolen der denne form for seksualundervisning skal foregå. Akkurat som det er noen kristne som velger å ta barna sine ut når det undervises i kristendom hva enten de er Guds-troende - eller ateister. Barna skal nok få vite om homofili o.l, men det foretrekker vi å gjøre på våre egne premisser.

Men det skal hun ha frk/fru Pinholt: hun har allerede forberedt barna sine om de onde menneskene der ute som ikke liker dem. Tenk det, Hedda! Barna er allerede - og da går jeg ut fra at dette er gjort allerede som små, siden det for frk/fru Pinholt er utelukkende av god vilje hun vil at våre normalt oppvoksende barn på død og liv skal få vite at det er like naturlig å gifte seg med en av samme kjønn - allerede før de har oppdaget sin egen tissetass. For det er det frk/fru Pinholt er opptatt med gjennom sin organisasjon LLH - Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (litt avhvert å velge mellom, altså) og etter at disse fikk trumfet gjennom ved iherdige lobbying – den nye s.k. ekteskapsloven. Den loven som er forbeholdt de homofile/lesbiske. Vi andre som giftet oss etter tidligere Ekteskapslov; vi har ingen lov å forholde oss til. Den loven gjelder jo ikke lenger!

Representanten fra AP kunne fortelle oss tilhørere en historie som han syns var såååå søt. Sønnen hans kom hjem og fortalte om kameraten som var forelsket. Spørsmålet fra homseforeldrene ble stilt således: «Gutt eller jente»? - Søtt, ikke sant? Det mente i allefall frk/fru Pinholt; uten tvil fikk vi det å vite. Da de høylydte blant oss hevet stemmen fra forsiktig hvisking oss mellom falt hun helt ut, stakkar. Da gikk argumentasjonen litt over stokk og stein. Men jeg skal si hun holdt maska og noe tegn til rødme var ikke å se – i allefall ikke fra mitt ståsted. Ikke overraskende!

Homsene skal visstnok utgjøre ett par promille av befolkningen. Men å få endret en flere tusenårig Ekteskapslov – til å fremstå som det eneste makkverk - det ække verst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar