fredag 21. mai 2010

Hedenske ritualer blant oss og nyttige informanter

Politisk ukorrekte organisasjoner som HRS ved Hege Storhaug og Rita Karlsen trykker kvinner som den somalisk fødte Ayaan Hirsi Ali til sitt bryst. Det dukker stadig opp nye navn som taler vårt vestlige språk og islam midt imot. Og takk for det! Den vestlige verden trenger disse x-muslimene for balansens skyld. Det går ikke en eneste dag uten at muslimer er omtalt i våre norske aviser. Det føres idag en hellig krig mot kristne demokratier.

Det er et stort tankekors mener jeg at vi gjør oss avhengig av disse - som selvsagt er nyttige for vårt formål; bruke de muligheter vi har til å legge islam og deres ideologi død en gang for alle. Mye skjer og til tross for en handlingslammet norsk regjering - som vissnok ikke foretar seg noe annet enn å flytte papirer, så skjer avgjørende ting i Frankrike og Belgia. Men i skandinavia går man fremdeles på tå hev for disse undermålerne som har invadert landet vårt. Vi trenger alså Hirsi Ali og de 2-3 andre på vår side. Med forhåpning om at den dagen vil komme da vi gjør oss uavhengige og tar skjeen i egne hender. Og da regner jeg med at det kommer til å se stygt ut. Kanskje verst for muslimene selv som bor rundt oss. Tiden vil vise, men jeg kommer personlig ikke til å løfte en eneste finger om de skulle be om det. Jeg kommer til å henvise dem til den siden der geitene vil bli henvist når Jesus kommer igjen for å dømme oss. Fortapelsen!

Ayaan Hirsi Ali was born in Mogadishu, Somalia, and escaped an arranged marriage by immigrating to the Netherlands in 1992. She served as a member of the Dutch parliament from 2003 to 2006 and is a research fellow at the American Enterprise Institute. Her autobiography, Infidel, was a 2007 New York Times bestseller.

I den vedlagte linken har Hirsi Ali gitt oss en inngående forklaring på hva kvinner/barn som kommer fra hennes del av verden, Afrika gjennomgår av tortur. Her skal kort nevnes det hun kaller «nicking»; resten kan dere selv lese om dere orker; kanskje helst en stund før leggetid hvis du er plaget med mareritt.

Her ett utdrag av kronikken:

«Female circumcision is a custom in many African and Asian countries whereby the genitals of a girl child are cut. There are roughly four procedures. First there is the ritual pinprick. This is what Pediatrics refers to as the “nick” option. To give you an idea of what that means, visualize a preteen girl held down by adults. Her clitoris is tweaked so that the circumcizer can hold it between her forefinger and her thumb. Then she takes a needle and pierces it using enough force for it to go into the peak of the clitoris. As soon as it bleeds, the parents and others attending the ceremony cheer, the girl is comforted and the celebrations follow. There is a more sinister meaning to the word “nick” if you consider the fact that in some cases it means to cut off the peak of the clitoris».

«The “nicking” option is regarded as a necessary cleansing ritual. The clitoris is considered to be an impure part of the girl-child and bleeding it is believed to make her pure and free of evil spirits».

Legg merke til at dette gjøres med den begrunnelse at de skal frigjøres fra onde ånder. Med andre ord ritualer vi forbinder med primitive stammer langt inne i bushen i Afrika. Stammer som ikke lenger er ukjente for oss vestlige TV-tittere.

Som et eksempel kan nevnes et program på en eller annen kanal der en norsk familie søker spenning og med et TV-team gjør avtaler med disse stammene om å leve sammen med dem i en periode. Her ses foreldre med tenåringer og enda yngre leve sammen med disse som sover under åpen himmel. Sånn apropos så har vel de hvite forlengst hugget skauen de tidligere levde i med sine hedenske ritualer - og sånn settt ikke har noe valg.

Her ser vi en afrikansk kvinne som inviterer til frokost. Den hvite familien får en stor bolle med noe som til forveksling ser ut som melk. Tenåringene avstår selvsagt som de intelligente familiemedlemmer de er. Men for å overbevise den norske familien om at det er helt greit å drikke denne væsken blir de tatt med til produksjonsstedet. Der produsentene er landsbyens kvinner og menn som sitter å tygger på en rot til det samler seg spytt som de spytter ut i en bolle. Kort fortalt det er dette som iflg den kvinnen - som forøvrig ismurt rød leire fra topp til tå forteller er såååå sunt!

Ok, hver sin smak. Og for oss som slett ikke har sans for verken onde ånder eller leirepakninger dagen lang (og som bare gudene vet innholdet av) vi letter på øyelokket og switcher straks over til andre nyheter; om mulig om mennesker vi kan forholde oss sivilisert til.

Disse groteske afrikanske ritualene er det Hirsi Ali forteller oss detaljert om her. Og så har vi HRS som gjennom sitt nitidige arbeid med myndighetene jobber for at denne galskapen i allefall ikke skal utføres på norsk jord og den jobben er beundringsverdig! De trenger i allefall ikke marxistiske journalister som visstnok har stor glede av å henge dem ut som rasister og det som verre er. Frp-velgere f eks.

http://www.thedailybeast.com/blogs-and-stories/2010-05-20/ayaan-hirsi-ali-on-injustice-of-female-genital-mutilation/full/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar