lørdag 8. mai 2010

Norges forhold til galematias idag og i morgen

Når man som vi var vitne til torsdag denne uken i Litteraturhuset islamisten Basim Ghozlan - ansvarlig for nettstedet islam.no. gå i strupen på en deltager som påpeker Koranens voldelige suraer da våkner man opp og innser at boken til Ole Jørgen Anfindsen «Selvmordsparadigmet» er mer enn overmoden for det norske folk.

Tillater meg å sakse fra Litteraturhusets egen annonsering:

«Forfatterens tese er at den vestlige sivilisasjon er i ferd med å begå selvmord, og at det som ødelegger bærekraften i våre samfunn, er en serie med forhold som for en stor del har sine røtter i et intellektuelt paradigme som nekter å snakke sant om menneskets natur, og som derfor fører oss inn i skjønnmalende utopier på det ene området etter det andre. Satt på spissen kan man si at vi som samfunn primært er opptatt av hvilken politisk virkning ulike utsagn har, og i mindre grad opptatt av om utsagnene stemmer med virkeligheten. Vitenskapelig og faktisk korrekhet er altså byttet ut med politisk korrekthet. Noen viktige stikkord i så måte er rase/etnisitet, kjønn, islam, makt, autoritet, skolevesen, demokrati, innvandring og integrering».

At Gozlan var invitert til dette som skulle være en pressemelding i hht annonseringen virket malplassert men var vel av politisk korrekte grunner. Man skal liksom ikke diskutere islam i åpne fora uten at muslimene selv får være tilstede å protestere. Og protestere gjorde han sannelig min hatt. Det skal være sikkert og visst! Mannen gikk jo ut av sitt gode skinn i et sinne vi sjelden opplever på TV-skjermen; det burde ha vært filmet.

En tilhører stilte Gozlan et relevant spørsmål og viste til at det under opptøyene høsten/vinteren 2008 da muslimer gikk amok i Oslos gater ble sendt raketter inn i et barneselskap i Frimurerlosjen. Dette fikk forstander i menigheten Det Islamske Forbundet til å se rødt tydeligivs og han var da heller ikke sen med å vise til Bibelens gamle testamente. Tenk å gå så i baret! En ting er å ikke ha kunnskap om kristendommens hellige bok. Men en annen ting er å bli tatt så til de grader på senga. En mann som er blitt fremstilt som en autoritet på området islam burde ha tilstrekkelig med kunnskap om kristendommen.

Men ta en titt på dette:

http://sites.google.com/site/muslimskbedrag/04

En av grunnene til at Anfindsen har skrevet denne betimelige boka, som sosialistene ved sosialantropolog Hylland Eriksen brukte en aggresiv form for å slakte - ved simple personangrep - er det faktum at det norske folk ikke forstår sitt eget beste. Boken vil avsløre det norske folks problem ved at vi i noen årtier nå har stukket hue ned i sanda. Ved god hjelp av den sosialdemokratiske ide riktignok. Men også fordi vi er blitt tatt på senga gjennom en invandring av et folkeslag som er i stand til å ta rotta på demokratiet og som har ett motiv – og det jeg forstår Anfindsen vil bevise i denne boka. Nemlig at vår kultur og vår demografi i løpet av få tiår vil være forandret til det ugjenkjennelige. Dette pga autoriteter som bl a Gozlan. Som forståelig nok føler seg ydmyket når vi som kristne ikke er villige til å gå inn i noen form for diskusjon - om hva som for oss fremstår som det rene galematias! Denne ørken-religionen henger ikke på greip for mennesker med en IQ rundt 100. Kort og godt!

Som kristen med en god porsjon kunnskap til Bibelen vet jeg hvor fristende det kan være å bli nedlatende når man møter mennesker som tillater seg å argumentere mot - men som ikke har peiling overhode. Det er da vi som kristne må være tålmodige og vise vår nestekjærlighet. Noe islamistene helt klart ikke er i besittelse av. Det eneste de er opptatt av er å føre den pedofile Muhammeds vandrehistorier videre. Og ikke med tålmodighet men med regelrette trusler. Verden over! Dette blir ved enkeltanledninger demonstrert som da den 24 år gamle Mohyeldeen Mohammed fra Larvik skapte sjokkbølger og debatt etter at han advarte mot dødelig terror i Norge for noen måneder siden utenfor Universitetet i Oslo. Uttalelsen kom under hans appell under demonstrasjonen mot Dagbladets trykking av en karikaturtegning av profeten Muhammed. Profeten ble fremstilt som en gris på førstesiden av avisen.

http://litteraturhuset.no/program/2010/05/selvmordsparadigmet.html

Vi er mange som nå ser frem til verdifulle debatter i lys av boka til Ole Jørgen Anfindsen. Se forøvrig linken her til honest.thinking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar